over LC interior architects Slide Left Slide Right

OVER LC INTERIOR ARCHITECTS

waar staan wij voor


Originaliteit
Ieder interieur is een statement waarin originaliteit, kwaliteit en functionaliteit centraal staan. Ons jonge team van LC professionals weet wat de trends van morgen zijn en komen met vernieuwende ideeën. De LC stijl is Urban Slick; tijdloze ontwerpen waarin rijke materialen gedurfd gecombineerd worden. Dit samen met een oog voor detail en strakke afwerking geven onze ontwerpen een exclusieve stedelijke uitstraling.

Kwaliteit
LC interior architects is landelijk het bureau voor interieurarchitectuur dat eigentijdse en kwalitatief hoogstaande interieurs binnen het midden- en hoge segment ontwerpt en realiseert. Doordat wij ons eigen interieurbouwwerkplaats FlexStyle hebben, is exclusief maatwerk leveren onze kracht. De LC professionals op het ontwerpbureau weten door de directe verbinding met werkplaats en de uitvoering op locatie hoe ze een ontwerp 1 op 1 realiseerbaar maken. FlexStyle draagt tijdens het project zorg voor een snelle en efficiënte productie en plaatsing van het interieur. De afwerking van hoog niveau zorgt ervoor dat de ideeën van onze ontwerpers optimaal uit de verf komen.

Duurzaamheid
Transparantie en betrokkenheid zijn de bouwstenen voor de duurzame relaties die wij opbouwen met alle partijen waarmee wij werken. Bij ieder project is het streven een zakelijke vriendschap op te bouwen en verder te ontwikkelen. Daarnaast zijn wij betrouwbaar en flexibel door de duurzame relaties die wij hebben met onze leveranciers. Als erkend leerbedrijf werkt LC interior architects samen met vakscholen en instanties. Onze stagiaires brengen ons frisse input om tijdloos en dus duurzaam te ontwerpen. Wij brengen graag onze passie en kennis over en verrijken onze stagiaires met werkervaring. Letterlijke korte lijnen tussen ons ontwerpbureau, interieurbouwbedrijf FlexStyle en het magazijn dragen bij aan een duurzame productie. Doordat alle onderdelen in een pand gevestigd zijn is de communicatie en het transport effectief. Hierdoor wordt verspilling geminimaliseerd.

Ontzorgen
De LC professionals stellen alles in het werk om u als opdrachtgever te ontzorgen. Dit realiseren we onder meer door in te zetten op persoonlijk contact en onze ruime ervaring in projectcoördinatie, wet- en regelgeving en het aanvragen van alle benodigde vergunningen. In de loop der jaren hebben we tal van projecten en werkprocessen met succes begeleid. Als bewaker van de voortgang van een project, zorgen we voor aansturing, lossen eventuele problemen tijdig op en inspireren, motiveren en stimuleren alle betrokken partijen. Zo is onze werkwijze; u ontzorgen en uw onderneming succesvoller maken.